Samarbeid med Elektroimportøren
Hei!
Så fort snøen er borte er det jeg som sitter her igjen på uteplassen. Det er helt klart! Det er jeg som sliter ut putene her for å si det sånn. Ikke barna og Trygve. 😂
Det store målet for meg er alltid å makse utesesongen. Begynne utelivet i hagen så tidlig som mulig om våren, og avslutte så seint det går om høsten. I år prøver vi for første gang terrassevarmere og jeg gleder meg! 😀🌴 Dette blir bra!
For noen dager siden var det skikkelig vårstemning ute, og jeg stylet terrassen for aller første gang i år. Håper du finner inspirasjon fra bildene mine i dag. Jeg synes disse terrassevarmerne er så fine og passer så godt inn her på terrassen. 😀🌴
Jeg har også samlet fakta om våre terrassevarmere litt lenger ned i innlegget. De er av merket Namron og du får de hos Elektroimportøren.
Kult design i rustfritt stål.
Dette er en IR varmer i kortbølgespekteret som absolutt er å anbefale.
Hvis du sitter ute å fryser nå, kan du nerde litt og varme deg på følgende fakta:
Det er to typer varmere på markedet:
1. Konveksjonsvarmere som varmer opp luften og gir en varmefølelse. Dette er den tradisjonelle måten å varme opp, slik som et bål, peis eller en panelovn.
For at du skal oppleve varmen, må luften rund deg først varmes. Dette er lite effektivt ute, men helt OK innendørs.
2. Strålevarme:
Eller oftest kalt IR varmere. Disse varmer på samme måte som solen. Strålene fra lampen varmer det som lyset treffer. Det gjør varmeren mye mer effektiv utendørs da vind ikke blåser bort varmen. Viktig å nevne her at dette ikke er farlige stråler slik som UV-strålene fra solen, men IR (infrarøde) som vi ikke tar skade av.
Så kan man gjøre det litt mer avansert:
Alle moderne utendørs terassevarmere i dag er IR, bortsett fra gassdrevne varmere.
IR varmere deles også opp i kort-, mellom- og langbølge:
1. Langbølgevarmere leverer kaldere temperaturer og egner seg dårlig utendørs, men kan være greie til å varme en vinterhage.
2. Mellombølgevarmere leverer en lunere varme og er greie i vindstille forhold.
3. Korbølgevarmere har raskere responstid og er mer effektive i forhold der det er bevegelse i luften. Dette er en teknologi som fungerer i alle forhold og gir en høyere oppfattet effekt pr watt.
Foten ser ikke så stor ut, men den er tung og den står støtt. Skulle den likevel tippe, har den elektronisk veltesikring slik at den slås av.
Varmeren er på totalt 2000 W, men den har to brytere slik at du kan velge om du vil ha 1000 eller 2000 W etter behov.
Ønsker deg en finfin søndag!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar